5 juli 2024

Verslag bijeenkomst 5 juli 2024

 In bijeenkomsten, Investeerders, Investeringskansen

Op vrijdag 5 juli 2024 vond de 29ste livebijeenkomst van Kaasstad Kapitaal plaats bij De Baan in Alkmaar. Met weer een goed gevulde zaal met ruim 40 investeerders beleefden we een interessante middag.

Themalunch: Artificial Intelligence

Wat kun (of moet) je als investeerder met AI en hoe beïnvloedt het de onderneming waarin je hebt geïnvesteerd of overweegt te investeren?

Aimane Ben M Hand legde aan de hand van sprekende voorbeelden uit welke kansen en bedreigingen AI met zich meebrengt voor elk bedrijf. Ook vertelde hij welke vragen je als investeerder hierover MOET stellen als je met een ondernemer in gesprek gaat. Hierbij nam hij enkele recente pitches van Kaasstad Kapitaal onder de loep om het nog praktischer en herkenbaar te maken. De aanwezigen hadden tot slot alle ruimte om hun vragen te stellen over dit onderwerp.

 

De pitches op 5 juli 2024

  1. Martijn Lukaart presenteerde de propositie van Odd.bot. Zij hebben een automatische duurzame gerobotiseerde onkruidwieder ontwikkeld met meerdere patenten. Diverse proeven hebben aangetoond dat hiermee de kosten van het wieden significant omlaag kunnen en nu kan Odd.bot zijn verkoop gaan starten.
  2. Marcel Gijzen pitchte voor United OG B.V., dat sinds 2008 actief is in de hotelbusiness met een bewezen strategie, waarbij het vastgoed en de exploitatie in één hand zit. Marcel pitcht voor de realisatie van een hotel in Dordrecht en voor de vervanging van zijn financiële partner in een hotel in Goes.
  3. Daan Looman van startupbootcamp presenteerde de mogelijkheden om als mentor en investeerder in start-ups te investeren, die na een strenge selectie het programma van de Startupbootcamp volgen.

 

Geplande bijeenkomsten 2024

De volgende bijeenkomst is op donderdag 3 oktober en vindt opnieuw plaats in De Baan in Alkmaar.

Alle verder informatie en ook de overige data van 2024 vindt u hier.


Kaasstad Kapitaal in cijfers over de afgelopen 5 jaar

  • Bijeenkomsten: 29
  • Pitches: 107
  • Investeringen afgerond: 28
  • Totaal geïnvesteerd bedrag door investeerders: € 13.776.000

 

Gezellig en ongedwongen

Het serieuze karakter van de pitches ging als altijd samen met een gemoedelijke, warme en gezellige sfeer. Ideaal voor ondernemers en investeerders om elkaar in een ongedwongen setting beter te leren kennen.

 

Open uitnodiging

Indien u het interessant vindt om ook eens een bijeenkomst bij te wonen als ondernemer of als potentiële investeerder, bent u van harte welkom. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@kaasstad-kapitaal.nl of via 06-51513583.