11 september 2021

29 oktober 2021
AZ-stadion

 In

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Veiligheid voorop: komende bijeenkomsten

Er is professionele ventilatie aanwezig op de locatie die wij per bijeenkomst kiezen. Daarnaast houden we voor extra ventilatie de deur van de zaal naar buiten geopend.

De komende investeerdersbijeenkomsten vinden plaats op:

  • 29 oktober 2021
  • 17 december 2021

Rond of na deze laatste datum maken we de planning bekend voor begin 2022.

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we met het volgens de RIVM bepaalde maximale aantal personen aanwezig zijn. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.

 

Programma afgelopen bijeenkomst: 10 september 2021

Heeft u interesse in een van onderstaande pitches? Neem dan contact met ons op.

 

14.00 uur   Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten. Update lopende trajecten en resultaat pitches van 18 juni 2021 en de online pitches die de afgelopen maanden plaatsvonden.
14.15 uur   Pitch 1: Jan Willem Lokerman van Scotch Whisky Investments legt uit hoe beleggen in whisky werkt en wat de verrassende rendementen daarvan kunnen zijn.
14.45 uur   Pitch 2: Elles Roeleveld pitcht voor groeikapitaal voor Soft Revolt, dat een groot probleem voor vrouwen oplost: de niet lekker zittende bh. >> Bekijk hier de eerdere preview. <<
15.15 uur   Pauze
15.45 uur    6 vragen aan … 
16.00 uur   Educatief moment: wordt nog ingevuld.
16.30 uur      Pitch 3: Sinan Gul van Alkmaarse start-up studio Brainblurb helpt jonge, veelbelovende start-ups op weg naar een volwassen bedrijf via hands-on coaching en het beschikbaar stellen van faciliteiten. 
17.00 uur   Hoogste tijd voor een hapje en een drankje!