2 september 2022

27 oktober 2022
AZ-stadion

 In

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Komende bijeenkomsten

De komende investeerdersbijeenkomsten vinden plaats op:

  • Donderdag 27 oktober
  • Vrijdag 16 december

De bijeenkomst op 27 oktober vindt plaats in het AZ-stadion.

 

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we met het volgens de RIVM bepaalde maximale aantal personen aanwezig zijn. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.

 

Programma vorige bijeenkomst: 17 juni 2022

Hieronder vindt u het programma van de achttiende bijeenkomst van Kaasstad Kapitaal. Zodra het programma voor 23 september bekend is, wordt deze hier aangepast.

14.00 uur Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van de laatste bijeenkomst van 8 april. (Het verslag van die bijeenkomst vindt u hier).  

 
14.30 uur   Pitch 1: Jeroen de Wilde van Ikherstel. Met hun applicatie zijn patiënten na een operatie op basis van op maat gemaakte adviezen, gebaseerd op 10 jaar wetenschappelijk onderzoek, gemiddeld 10 dagen eerder hersteld. Diverse ziekenhuizen omarmen deze app inmiddels.
 
15.00 uur   Pitch 2: Pieter Duijs van Thuysvers, een bedrijf dat gezonde, verse maaltijden bezorgt en rekening houdt met allergieën, diëten en voorkeuren. Hun model is zeer schaalbaar en het bedrijf groeit erg hard.
15.30 uur   Pauze
 
16.00 uur    5 vragen aan een van de investeerders van Kaasstad Kapitaal  
 
16.10 uur      Pitch 3: Nicholas Latham van Petbnb, een snelgroeiend platform voor vraag en aanbod naar dierenoppas. Met name na corona is de vraag hiernaar explosief gestegen.
 
17.00 uur      Hoogste tijd om na te praten onder genot van een hapje en een drankje.
 
18.00 uur   Aan tafel voor degenenen die zich hiervoor hebben aangemeld.