22 november 2022

3 februari 2023
AZ-stadion

 In

Programma bijeenkomst 3 februari 2023

Hieronder vindt u het programma van de 21ste bijeenkomst van Kaasstad Kapitaal. 

14.00 uur Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van de laatste bijeenkomst van 16 december 2022.

 
14.30 uur    Terugblik op één van de eerdere investeringen vanuit Kaasstad Kapitaal: hoe is dat verlopen? Wat ging volgens plan, wat ging minder goed en wat hebben we ervan geleerd?
 
14.45 uur   Pitch 1: Julian Jagtenberg pitcht voor Somnox, dat een meervoudig gepatenteerde slaaprobot heeft ontwikkeld. De robot helpt wereldwijd 15.000 mensen wereldwijd om beter te slapen en Somnox werkt inmiddels samen met verzekeringsmaatschappijen. In 2021 pitchte Julian bij Dragon’s Den, bij ons pitcht hij voor kapitaal voor verdere internationale groei van Somnox. Na deze ronde zal Somnox zwarte cijfers schrijven.
 
15.15 uur   Pitch 2: Flip en Sjoerd van den Bosch pitchen voor Spont, dat een all-in-one kassasysteem voor de horeca heeft ontwikkeld en inmiddels 200 vaste klanten heeft. In elk horecabedrijf zijn vele losse systemen actief (voor reserveringen, personeelsplanning, voorraadbeheer, betalingen, etc.). Spont heeft één geïntegreerd modulair systeem ontwikkeld dat deze functies combineert. Spont is al cashflow positief en pitcht voor groeikapitaal om de horeca in Nederland en daarbuiten te veroveren.
 
15.45 uur    Pauze
 
16.15 uur      Pitch 3: Hajo Reinders pitcht voor Pretty Plastic, dat gevels en buitenwanden maakt van gerecycled plastic en inmiddels diverse projecten heeft gerealiseerd. De sales pipeline groeit, vooral omdat diverse architecten erg gecharmeerd zijn van de producten. Pretty Plastic pitcht voor groeikapitaal om de organisatie verder uit te bouwen en om in matrijzen te investeren, waarmee zij het productenpakket gaan uitbreiden.
 
16.45 uur      Hoogste tijd om informeel na te praten onder genot van een hapje en een drankje.
 
18.00 uur   Allemaal naar huis!

 

 

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Komende bijeenkomsten

De data voor de verdere bijeenkomsten in 2023 vindt u in onderstaande lijst.

  • Vrijdag 24 maart
  • Vrijdag 19 mei
  • Vrijdag 7 juli
  • Vrijdag 6 oktober
  • Vrijdag 1 december

 

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.