1 december 2023

Vrijdag 22 maart 2024
De Baan, Alkmaar

 In

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Komende bijeenkomsten

Hieronder vindt u de data voor de volgende bijeenkomsten. Deze vinden plaats bij De Baan in Alkmaar, gelegen op sportpark De Hout. Aanrijden naar deze locatie kan via Koning Willem-Alexanderlaan 4, vrij parkeren kan op de drafbaan Alkmaar ZEturf Arena (Prins Bernhardlaan, 1815 LV, Alkmaar).

2024

  • Vrijdag 22 maart 
  • Donderdag 23 mei
  • Vrijdag 5 juli
  • Donderdag 3 oktober
  • Vrijdag 29 november

 

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.

 

 

Programma bijeenkomst 25 januari 2024

Hieronder vindt u het programma van de 27ste bijeenkomst van Kaasstad Kapitaal. Zodra het programma voor de volgende bijeenkomst bekend is, wordt onderstaand overzicht aangepast.

 

13.30 uur Inloop met koffie & thee.

14.00 uur Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van de laatste bijeenkomst van 1 december 2023.

14.30 uur   Pitch 1: Henry Tang van Turff heeft met zijn team een applicatie gebouwd waarmee groepen hun gezamenlijke kosten snel, eerlijk en efficiënt kunnen delen. Turff wordt veel gebruikt in studentenhuizen. Turff is break-even en wil nu hard doorgroeien.
15.05 uur   Pitch 2: Babs van de Voort pitcht voor Zereau Drinks, dat duurzame watertappunten maakt en verkoopt aan bedrijven en instellingen met als missie (h)eerlijk drinken zonder onnodige single-use verpakkingen. De omzet groeit al jaren met meer dan 50%, de salespipeline is goed gevuld en het buitenland lonkt.
15.40 uur    Pauze

16.05 uur      Pitch 3: Rajneesh Badal van Zoey voegt empathie toe aan digitale conversaties. Vooral in het onderwijs en in de reiswereld heeft Zoey inmiddels voet aan de grond met goede omzet en al jaren groeicijfers van meer dan 100% per jaar.
16.40 uur      Pitch 4: Robert Rutten pitcht voor TEL Electronic Line Calling, de uitdager van de Hawkeye bij professionele tenniswedstrijden. Vanaf 2025 moeten professionele tennistoernooien beschikken over elektronische apparatuur om te zien of een bal in of uit is. TEL beschikt over een nauwkeurigere en vooral veel goedkopere oplossing dan haar concurrenten en wil vanaf 2025 de markt pakken.
17.15 uur      Hoogste tijd om informeel na te praten onder genot van een hapje en een drankje.
18.00 uur   Allemaal naar huis!