28 mei 2020

23 oktober 2020
AZ-stadion

 In

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Veiligheid voorop: komende bijeenkomsten

Er is professionele ventilatie aanwezig op de locatie die wij per bijeenkomst kiezen. Daarnaast houden we voor extra ventilatie de deur van de zaal naar buiten geopend.

De komende investeerdersbijeenkomst vindt plaats op:

  • dinsdag 15 december 2020

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we met maximaal 30 personen aanwezig zijn. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.

 

Programma 23 oktober 2020

Heeft u interesse in een van onderstaande pitches? Neem dan contact met ons op.

 

14.00 uur   
Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van 11 september 2020.
14.15 uur
Pitch 1: Erling Siebesma van Eco Cabins, producent van tiny houses, pitcht voor groeikapitaal om in de komende jaren hun ambitieuze plannen te kunnen uitvoeren.
14.45 uur
Pitch 2: anonieme vastgoedpitch
15.00 uur
Pauze
15.30 uur
Educatief moment: Daan Akse, growth hacker. Daan licht in zijn presentatie het begrip growth hacking toe aan de hand van diverse aansprekende voorbeelden. 
16.15 uur

Pitch 3: Bas Kuntz van Izipack pitcht voor groeikapitaal, nadat hij met zijn team het idee om de pakkettenbezorgmarkt te ‘disrupten’ in de praktijk heeft gevalideerd.

 

16.45 uur
Hoogste tijd voor een drankje.