22 mei 2023

2 juni 2023 
AZ-stadion, Alkmaar

 In

Programma bijeenkomst 2 juni 2023

Hieronder vindt u het programma van de 23ste bijeenkomst van Kaasstad Kapitaal. 

14.00 uur Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van de laatste bijeenkomst van 24 maart 2023.

 
14.30 uur    Pitch 1: Mike Coumans pitcht voor Sendsteps, dat op basis van AI met enkele steekwoorden volledige en professionele presentaties maakt. Gezien het snelgroeiende aantal licenties is dit een schot in de roos. Sendsteps pitcht voor groeikapitaal om haar technologische voorsprong en de organisatie verder uit te breiden.
 
14.45 uur   Pitch 2: Frank Appeldoorn pitcht voor Arches Capital, dat net als Kaasstad Kapitaal bestaat uit een grote groep business angels. Arches richt zich op tech start-ups die een business-to-business-propositie hebben met een kapitaalbehoefte tussen de € 250.000 en € 1 miljoen. Arches wil een eigen fonds starten om daarmee langer mee te kunnen investeren met de harde groeiers in haar portfolio en zoekt daarvoor nog een aantal investeerders.
 
15.30 uur    Pauze
 
16.00 uur      Pitch 3: Joris Castermans pitcht voor Whispp, dat een schaalbare en taalonafhankelijk spraakversterker heeft ontwikkeld om mensen met een stemaandoening, waaronder stotteraars, hun eigen natuurlijke stem terug te geven. Whispp heeft zelfs de Wall Street Journal gehaald met zijn versterker. Whispp heeft een kapitaalbehoefte om het team uit te breiden en de product road map uit te voeren. Hiervan is een deel reeds gecommitteerd.
 
16.30 uur      Hoogste tijd om informeel na te praten onder genot van een hapje en een drankje.
 
18.00 uur   Allemaal naar huis!

 

 

 

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Komende bijeenkomsten

De data voor de verdere bijeenkomsten in 2023 vindt u hieronder.

  • Vrijdag 6 oktober
  • Vrijdag 1 december

 

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.