28 mei 2020

11 september 2020
locatie volgt

 In

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Veiligheid voorop: komende bijeenkomsten

Het is per 1 juni weer toegestaan om bijeenkomsten te organiseren voor maximaal 30 personen, met inachtneming van de RIVM-maatregelen die bij iedereen ondertussen bekend zijn. Er is professionele ventilatie aanwezig op de locatie die wij per bijeenkomst kiezen. Daarnaast houden we voor extra ventilatie de deur van de zaal naar buiten geopend.

Alle komende data op een rij:

  • vrijdag 11 september 2020
  • vrijdag 23 oktober 2020
  • dinsdag 15 december 2020

Momenteel selecteren wij de pitches en de locatie voor vrijdag 11 september. Na verdeling van de podiumplekken stellen wij het definitieve programma op.

 

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we met maximaal 30 personen aanwezig zijn. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.

 

Programma laatste bijeenkomst: 12 juni 2020

 

14.00 uur   
Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van 13 februari  j.l.
14.15 uur
Pitch 1: Wilfred Aussems van Lordnet BV pitcht voor een financiering voor de aankoop van vastgoed dat met toestemming van de gemeente wordt getransformeerd tot huisvesting voor expats en arbeidsmigranten.
14.45 uur
Pitch 2: Maarten Strootman van Pepperfield BV pitcht voor kapitaal om zijn groeistrategie overnemen en integreren van kleine hostingpartijen) te financiëren.
15.15 uur
Pauze
15.45 uur
Educatief moment: Herman Zoetendal vertelt over zijn ervaringen als deelnemer aan het tv-programma Dragon’s Den. Een kijkje achter de schermen dus!
16.15 uur

Pitch 3: Roland Leurs presenteert zijn visie en idee om samen met een groep investeerders een vastgoedportefeuille op te bouwen in Noord-Holland.

16.45 uur
Hoogste tijd voor een drankje.