28 mei 2020

4 juni 2021
Hotel The Fallon

 In

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Veiligheid voorop: komende bijeenkomsten

Er is professionele ventilatie aanwezig op de locatie die wij per bijeenkomst kiezen. Daarnaast houden we voor extra ventilatie de deur van de zaal naar buiten geopend.

De komende investeerdersbijeenkomsten vinden plaats op:

  • vrijdag 4 juni 2021

Rond of na deze datum maken we de planning bekend voor de tweede helft van 2021.

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we met maximaal 30 personen aanwezig zijn. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.

 

Programma afgelopen bijeenkomst op 11 december 2020

Heeft u interesse in een van onderstaande pitches? Neem dan contact met ons op.

 

14.00 uur   
Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van 23 oktober 2020.
14.15 uur
Pitch 1: Jeroen Zanen van Kaios pitcht voor groeikapitaal. Kaois zet Artificial Intelligence (AI) in om data te verrijken en daarmee het beheer van ‘assets’ te verbeteren. Het bedrijf is in 2018 opgericht en telt inmiddels 20 medewerkers. De omzet groeit hard en zal ca. € 800.000 bedragen in 2020.
14.45 uur
Pitch 2: Jan Willem van der Linden van Careless, een projectontwikkelaar voor ouderenzorg, pitcht voor werkkapitaal om de portefeuille van momenteel 10 ontwikkelprojecten verder te kunnen uitbreiden.
15.15 uur
Pauze
15.45 uur
6 vragen aan…
15.30 uur
Educatief moment: Ron van Bijsterveld, partner van Creative Capital Studios, geeft zijn visie op het investeren van ’slim geld’ in start-ups en scale-ups.
16.15 uur

Pitch 3:  Desiree Bos van Tickete pitcht voor groeikapitaal om de door hen ontwikkelde ‘digitale bonnen’ naar de markt te brengen.

 

16.45 uur
Hoogste tijd voor het weekend!