27 juni 2023

5 oktober 2023 
Sportpark De Hout, Alkmaar

 In

Programma bijeenkomst 5 oktober 2023

Hieronder vindt u het programma van de 24ste bijeenkomst van Kaasstad Kapitaal. Zodra het programma voor de volgende bijeenkomst bekend is, wordt onderstaand overzicht aangepast.

13.30 uur Inloop met koffie & thee.
14.00 uur Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van de laatste bijeenkomst van 7 juli jl.
14.30 uur   Pitch 1: Joris Oudejans pitcht voor BASH, een bedrijf dat met rasse schreden een sociaal netwerk aan het opbouwen is rondom ‘events’. Vooral de jongere generatie oriënteert zich online en wil weten waar hun vrienden heen gaan. Het aantal gebruikers van de app stijgt enorm hard, waardoor de basis is gelegd voor verdienmodellen. BASH is nu nog alleen gericht op Amsterdam maar wil na het succes in Amsterdam uitbreiden naar andere steden. Hier zoekt het groeikapitaal voor.
15.00 uur   Pitch 2: Itai Gross pitcht voor Naduvi, een online marktplaats voor woonaccesoires die de markt opschudt met een unieke propositie: Naduvi levert rechtstreeks tegen zeer concurrerende prijzen vanuit kleine Europese fabrikanten, ontzorgt deze fabrikanten volledig op gebied van logistiek, pricing en after sales, en elimineert daarmee diverse tussenschakels. Het bedrijf groeit hard en is finalist in de strijd om de Young Business Award. Naduvi pitcht voor groeigeld om de marketingmachine nog harder te laten draaien.
15.30 uur    Pauze
16.00 uur      Pitch 3: Sjoerd de Kreij pitcht voor Typetone, die Artificial Intelligence inzet als commercieel ‘medewerker’ om content te schrijven in de ’tone of voice’ die past bij het bedrijf. O.a. Wehkamp is al klant van Typetone, dat vijf maanden na de lancering inmiddels € 100.000 aan jaarlijkse omzet realiseert. Die omzet groeit per maand hard door. Typetone is op zoek naar groeikapitaal om hun voorsprong op de concurrentie verder te vergroten.
~16.30 uur      Hoogste tijd om informeel na te praten onder genot van een hapje en een drankje.
18.00 uur   Allemaal naar huis!

 

 

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Komende bijeenkomsten

De data voor de verdere bijeenkomsten in 2023 vindt u hieronder.

  • Donderdag 5 oktober
  • Vrijdag 1 december

Voor 2024 volgt de planning aan het eind van het jaar.

 

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met voorzitter Peter Vonk.