5 mei 2024

Vrijdag 5 juli 
De Baan, Alkmaar

 In

De behoefte aan alternatieve mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen is erg groot. Op die behoefte springt Kaasstad Kapitaal in. Hierbij gaat het verstrekken van kapitaal door investeerders hand in hand met het door diezelfde investeerders beschikbaar stellen van hun ondernemerskennis, hun ruime ervaring, en hun even ruime netwerken. Wij noemen dat slim geld.

 

Komende bijeenkomsten

Hieronder vindt u de data voor de volgende bijeenkomsten. Deze vinden plaats bij De Baan in Alkmaar, gelegen op sportpark De Hout. Aanrijden naar deze locatie kan via Koning Willem-Alexanderlaan 4, vrij parkeren kan op de drafbaan Alkmaar ZEturf Arena (Prins Bernhardlaan, 1815 LV, Alkmaar).

2024

  • Vrijdag 5 juli
  • Donderdag 3 oktober
  • Vrijdag 29 november

 

Indien u uit uw eigen netwerk geïnteresseerden in Kaasstad Kapitaal als introducé mee wilt nemen om een keer sfeer te laten proeven, is dat mogelijk. Wij horen dit graag van tevoren. U kunt een bericht sturen via ons contactformulier of contact opnemen met Peter Vonk.

 

 

 

Programma vorige bijeenkomst: 24 mei 2024

Hieronder vindt u het programma van de 28ste bijeenkomst van Kaasstad Kapitaal. 

 

13.30 uur Inloop met koffie & thee.
14.00 uur Korte uitleg over Kaasstad Kapitaal voor nieuwe gasten.
Update lopende trajecten en resultaat pitches van de laatste bijeenkomst van 25 januari.
14.30 uur   Marco Vlaskamp vertelde over de veiling van vastgoed in Spanje, het aldaar aankopen van vastgoed en de werking van hypotheekrecht in Spanje.
14.45 uur   Pitch 1: Marco Vlaskamp pitchte voor van Masterbrokers uit Malaga, dat investeerders begeleidt om mee te bieden op woningen in de Costa del Sol die openbaar geveild worden. Omdat dit een ingewikkeld proces is, is het voor niet-Spanjaarden bijna onmogelijk om op deze manier prachtige objecten voor een lage veilingprijs te verkrijgen. Afslagen van meer dan 50% op de marktwaarde zijn geen uitzondering. Hierbij alvast een sneak preview in een video.

 

15.15 uur      Pitch 2: Michiel van Gorp van Online Huiswerklas is al vanaf 2017 bezig met zijn bedrijf, dat hij startte vanuit een vroegere frustratie. Inmiddels zit de groei er goed in zonder dat er echt aan marketing is gedaan. Nu is het moment om hard door te groeien door de usp’s van het bedrijf verder uit te nutten en te gelde te maken.

 

15.45 uur    Pauze
16.15 uur      Update Resonandina door Floriaan van Bemmelen.
16.30 uur      Pitch 3: Alain Manche pitchte voor b-like, dat via haar app mensen de mogelijkheid geeft om skills van hun grote (sport)helden te trainen en nadoen zodat ze ‘be like’ hen kunnen worden. Dit gaat veel verder dan filmpjes via Tiktok of Youtube bekijken en dan na proberen te doen. b-like heeft inmiddels 70 clubs als lid verworven en samenwerkingen met grote sportbonden en professionele voetbalclubs.

 

17.00/17.15 uur      Hoogste tijd om informeel na te praten onder genot van een hapje en een drankje.
18.00 uur   Allemaal naar huis!