Ondernemer

Ondernemers moeten blijven investeren in hun eigen onderneming om hun producten te verbeteren, hun marketinginspanningen uit te breiden en om door te groeien. Niet altijd zal een financiering van de bank voldoende (of überhaupt mogelijk) zijn om deze investeringen te bekostigen. Particuliere investeerders, die naast kapitaal veel kennis en ervaring in kunnen brengen, bieden in veel gevallen een oplossing. Maar hoe vindt u een geschikte investeerder?

Bij Kaasstad Kapitaal kunt u uw plan(nen) presenteren aan een grote groep investeerders. Deze investeerders stellen naast kapitaal ook hun kennis, expertise en een netwerk beschikbaar. Wij noemen dat ’slim geld’.

stinc6ve
racaofoj

In het kort

Kaasstad Kapitaal biedt ondernemers met een kapitaalbehoefte tussen € 50.000 en € 2.500.000,-:

  • de kans om positief-kritische feedback te krijgen op hun ondernemingsplan;
  • begeleiding om een goede presentatie voor investeerders te houden, (eventueel inclusief een pitchtraining door een ervaren presentator);
  • de kans om na de presentatie rechtstreeks in contact komen met tientallen investeerders die beschikken over kapitaal, ervaring, kennis en contacten in verschillende sectoren;
  • de gelegenheid om de investeerders na de presentatie in een informele sfeer persoonlijk te ontmoeten.

Hoe werkt het?

Ondernemers presenteren hun verhaal in 15 minuten. Vervolgens is er een vraag- & antwoordronde van ook 15 minuten. In de dagen na de bijeenkomst geven de investeerders aan of zij interesse hebben in een (uitgebreidere en diepgaandere) kennismaking met de ondernemer. Als ook dat positief verloopt, beginnen de besprekingen over de afronding van de wijze waarop geïnvesteerd wordt.

jyfrwyeu
n8vqmml8

Wat zijn de kosten?

Ondernemers betalen € 1.000,- (excl. btw) om te pitchen. Daarnaast betalen zij een gestaffelde succesbeloning van 1-3% van het bedrag dat zij bij Kaasstad Kapitaal-investeerders ‘ophalen’.

Ondernemers hebben ambitie en willen succes halen en hun eigen top bereiken. Dat kunnen ze niet alleen. Daar hebben ze een goed product voor nodig en een goed team om zich heen.

En daarnaast natuurlijk kapitaal om te investeren in hun plannen!

Ondernemers maken fouten en daar leren ze van. Hoe fijn zou het zijn als u ervaren ondernemers in uw team kunt opnemen die deze fouten al een keer gemaakt hebben en u dus daarvoor kunnen behoeden? En hoe fijn zou het zijn als dit ondernemers zijn die over kapitaal beschikken waarmee u uw plannen kunt realiseren?

Bent u een ondernemer die:

  1. kapitaal nodig heeft;
  2. de waarde inziet van een klankbord bestaande uit ondernemers met een groot netwerk, veel ervaring en bewezen ondernemerskwaliteiten;
  3. een duidelijk plan heeft en daar voor 100% voor gaat en staat?

Dan is Kaasstad Kapitaal een ideaal podium.

Slim geld

Bij Kaasstad Kapitaal hebben we het over slim geld! Slim geld is zowel kapitaal als kennis en kwaliteit. Daarnaast is het een enorm netwerk waar de investeerders over beschikken en waar u dus toegang tot kunt krijgen.

Kaasstad Kapitaal is een organisatie waarin een vijftigtal investeerders zich heeft verenigd. Elke zes weken organiseren wij een bijeenkomst waarbij ondernemers met goede plannen zich kunnen presenteren aan investeerders.

pexels-photo-1043506

Ziel en zaligheid

U vraagt investeerders om de harde euro’s die zij hebben verdiend met buffelen en het inzetten van hun ziel en zaligheid te investeren in uw bedrijf. Dat doen ze niet zomaar. U dient hen echt te overtuigen! En u heeft maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Een goede voorbereiding is daarbij dus essentieel. Daar helpt de organisatie van Kaasstad Kapitaal u graag bij.

pexels-photo-886465