25 januari 2024

Verslag bijeenkomst 25 januari 2024

 In bijeenkomsten, Investeerders, Investeringskansen

Op donderdag 25 januari vond de 27ste bijeenkomst van Kaasstad Kapitaal plaats bij De Baan in Alkmaar, waar we vanaf nu alle bijeenkomsten zullen organiseren. Daarbij waren er deze keer geen drie, maar vier pitches voor de bijna vijftig aanwezige investeerders, hun keuze was reuze!

De vier pitches op 25 januari 2024

  1. Henry Tang van Turff heeft met zijn team een applicatie gebouwd waarmee groepen hun gezamenlijke kosten snel, eerlijk en efficiënt kunnen delen. Turff wordt veel gebruikt in studentenhuizen. Turff is break-even en wil nu hard doorgroeien.

  2. Babs van de Voort pitchte voor Zereau Drinks, dat duurzame watertappunten maakt en verkoopt aan bedrijven en instellingen met als missie (h)eerlijk drinken zonder onnodige single-use verpakkingen. De omzet groeit al jaren met meer dan 50%, de salespipeline is goed gevuld en het buitenland lonkt.

  3. Rajneesh Badal van Zoey voegt empathie toe aan digitale conversaties. Vooral in het onderwijs en in de reiswereld heeft Zoey inmiddels voet aan de grond met goede omzet en al jaren groeicijfers van meer dan 100% per jaar.

  4. Robert Rutten pitchte voor TEL Electronic Line Calling, de uitdager van de Hawkeye bij professionele tenniswedstrijden. Vanaf 2025 moeten professionele tennistoernooien beschikken over elektronische apparatuur om te zien of een bal in of uit is. TEL beschikt over een nauwkeurigere en vooral veel goedkopere oplossing dan haar concurrenten en wil vanaf 2025 de markt pakken.

Themalunch: ‘Hoe beoordeel je of een start-up zijn marketingbudget efficiënt besteedt?’

De bespreking van dit thema werd begeleid door Wendy Kerssens. Zij legde uit hoe je op slimme en goedkope wijze kunt onderzoeken welke marketinginstrumenten wel en niet werken, zodat het marketingbudget dat je als investeerder beschikbaar stelt op de beste manier wordt besteed. Naast de praktische voorbeelden was er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Er sloten hierbij 25 investeerders aan.

Geplande bijeenkomsten 2024

De volgende bijeenkomst is op vrijdag 22 maart en vindt opnieuw plaats in De Baan in Alkmaar.

Alle verdere informatie en ook de overige data voor 2024 vindt u hier.

 

Kaasstad Kapitaal in cijfers over de afgelopen 5 jaar

  • Bijeenkomsten: 27
  • Pitches: 99
  • Investeringen afgerond: 25
  • Totaal geïnvesteerd bedrag door investeerders: € 12,9 miljoen

 

Gezellig en ongedwongen

Het serieuze karakter van de pitches ging als altijd samen met een gemoedelijke, warme en gezellige sfeer. Ideaal voor ondernemers en investeerders om elkaar in een ongedwongen setting beter te leren kennen.

 

Open uitnodiging

Indien u het interessant vindt om ook eens een bijeenkomst bij te wonen als ondernemer of als potentiële investeerder, bent u van harte welkom. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@kaasstad-kapitaal.nl of via 06-51513583.