25 mei 2024

Henk Jonkhoff en Robert Rutten, TEL Technologies

 In
Henk Jonkhoff en Robert Rutten
TEL Technologies
Henk Jonkhoff en Robert Rutten, TEL Technologies

Wij hebben met Peter het hele proces doorgelopen om de pitch tot een succes te maken. Peter laat niets aan het toeval over om dat doel te bereiken, hij weet wat de leden van Kaasstad Kapitaal verwachten. Peter is daar heel scherp in en helpt je met raad en daad, geschoeid op veel ervaring en dat schept vertrouwen.

De locatie van de pitch bij de Baan Alkmaar is bijzonder en professioneel. De pitch werd vooraf met Peter geëvalueerd en waar nodig aangepast. Daardoor kom je ontspannen op het podium. Direct na de pitch kunnen de deelnemers vragen stellen en dat is heel belangrijk. Vooral om verkeerde interpretaties uit de pitch recht te zetten. Dat gaat nog beter tijdens de geanimeerde borrel (met aankleding) na afloop. Dan kom je nogmaals in contact met mensen die interesse hebben en kan je in een persoonlijk gesprek jouw project nader toelichten.

Er waren investeerders geïnteresseerd en Peter heeft ons samengebracht op een Teams-meeting en ook is er persoonlijk contact geweest. Tot mijn verbazing bleef Peter ook in deze periode actief om dit proces te begeleiden, dat heb ik wel anders meegemaakt. We zijn bijna zover dat we de financiering van het project succesvol kunnen afronden. Bijzonder is dat beide investeerders ook persoonlijk en op basis van hun vakkennis bij het project betrokken willen zijn. Dat is voor ons een extra bonus.