29 januari 2024

Update: Resonandina

 In

Floriaan van Bemmelen gaf een update over Resonandina, dat sinds 2017 medische apparatuur verhuurt in Midden- en Zuid-Amerika en inmiddels 20 contracten heeft lopen. Sinds 2021 is Resonandina winstgevend en groeit het hard door. Op dit moment spelen er twee nieuwe projecten waarvoor Resonandina funding zoekt.

 

Het aanbod voor u als investeerder

Een 6-jarige lening van € 1,5 miljoen aan de Holding met 10% rente en aflossing per kwartaal. Zekerheid bestaat uit pandrecht op de verhuurde apparatuur en de contracten met de afnemende ziekenhuizen en klinieken. Van de € 1,5 miljoen is al € 800.000 uit het eigen netwerk van Resonandina toegezegd. Er is dus nog ruimte voor € 700.000.

 

Deelname werkbezoek Dominicaanse Republiek (optie)

Samen met Floriaan van Bemmelen (CEO van Resonandina) ben ik van plan begin 2025 een ‘werkbezoek’ aan de Dominicaanse Republiek te organiseren. In de DR staan drie projecten van Resonandina. We brengen dan een bezoek aan de drie klinieken en maken dan kennis met de artsen die de apparaten gebruiken. Daarnaast hebben we dan nog voldoende tijd om van ‘la dolce vita’ te genieten.

Op dit moment hebben 10 mensen aangegeven hier interesse in te hebben. U kunt zich nog aansluiten.

 

Bijlagen
Pitchopname (YouTube)
Eigen video (YouTube)

 

Heeft u interesse om in deze onderneming te investeren?