29 januari 2024

Pitch 1: Masterbrokers

 In

Marco Vlaskamp pitchte voor Masterbrokers uit Malaga, dat investeerders begeleidt om mee te bieden op woningen in de Costa del Sol die openbaar geveild worden. Omdat dit een ingewikkeld proces is, is het voor niet-Spanjaarden bijna onmogelijk om op deze manier prachtige objecten voor een lage veilingprijs te verkrijgen. Afslagen van meer dan 50% op de marktwaarde zijn geen uitzondering. Hieronder vindt u alvast een sneak preview in de vorm van een video.

 

Het aanbod voor u als investeerder

Masterbrokers heeft geen traditionele pitch waarin het bedrijf een investering vraagt, maar waarmee het een dienst aanbiedt die voor investeerders interessant kan zijn. Zij bieden deze dienst aan op basis van no cure no pay.

 

Mogelijkheden fonds

Tijdens het vragenrondje kwam er suggestie om een fonds op te zetten. Hierbij investeren leden van Kaasstad Kapitaal een bepaald bedrag, net als het team van Masterbroker Auctions (een substantieel bedrag dat ze ‘skin in de game geeft’). Zij kopen dan de panden voor het fonds aan, verhuren het, en ponden de portefeuille langzaam uit binnen een aantal jaren. Over het rendement maken we dan afspraken, waarbij zij goed beloond worden als het rendement boven een bepaald niveau komt.
Ik hoor graag indien u het interessant vindt om hier verder over te praten en mee te denken.

 

Bijlagen
Pitchopname (YouTube)
Pitch (online) 
Vraag & antwoord (PDF)

Aanvullend
Sneak preview-video (webplayer)
Voorbeeldcalculatie (PDF)
Huurrendementen (PDF)

Heeft u interesse?