17 mei 2019

Verslag bijeenkomst 17 mei 2019

 In bijeenkomsten, Investeerders

Op vrijdag 17 mei 2019 vond de tweede bijeenkomst van Kaasstad Kapitaal plaats in De Telefooncentrale in Alkmaar. Opnieuw hadden we hiermee een zaal vol investeerders en andere belangstellenden.

 

Shleep

De eerste pitch kwam van Shleep BV. Dit bedrijf heeft een b-to-b-businessmodel ontwikkeld om het slaaptekort in de wereld – en dan met name onder bedrijfsmedewerkers – te verminderen en daarmee de arbeidsproductiviteit te verhogen. Shleep heeft daar aansprekende resultaten mee bereikt en er inmiddels grote, bekende opdrachtgevers mee overtuigd.

Shleep zoekt kapitaal voor groeifinanciering. Hiervan is een groot deel al door een VC toegezegd. Shleep pitchte Bij Kaasstad Kapitaal voor een bedrag van de nog ontbrekende € 150.000.

 

RE:BORN BV

Een tweede pitch was van RE:BORN BV. RE:BORN is een projectontwikkelaar met een bijzondere, op duurzaamheid en circulariteit gebaseerde visie. Zij presenteerden een plan voor de aankoop van een beleggingspand met ontwikkelpotentie, waarbij zij een bedrag van € 2,6 mln. vroegen aan de leden van Kaasstad Kapitaal.

 

Ook Kaasstad Kapitaal bijwonen of wilt u meer weten over investeringskansen? Wilt u zelf een plan presenteren als ondernemer? Neem dan contact op met Peter.