16 december 2022

Verslag bijeenkomst 16 december 2022

 In bijeenkomsten, Investeerders, Investeringskansen

Op vrijdag 16 december 2022 vond de laatste Kaasstad Kapitaal-bijeenkomst van 2022 plaats, wederom met een goed gevulde zaal investeerders in het AZ-stadion.

 

 

De drie pitches op 16 december

  1. Peter Klein pitchte voor Biota Nutri, dat organische meststoffen voor land- en tuinbouw ontwikkelt, produceert en distribueert. Zij doen dit onder meer door het terugwinnen van nutriënten uit (plantaardige) reststromen en leveren daarmee een bijdrage aan het creëren van een wereld waarin circulair en organisch telen voor iedereen toegankelijk is. Biota Nutri wil verder opschalen en hun productielijnen uitbreiden, en hiervoor zoeken zij groeikapitaal.
  2. Richard van de Wateringen pitchte voor het medische bedrijf IPD, dat een gepatenteerde oplossing heeft gevonden om bacteriële infecties bij knie- en heupoperaties te voorkomen c.q. beter te behandelen dan met de huidige mogelijkheden. Diverse orthopedische specialisten zijn erg positief. Om de klinische onderzoeken te kunnen doen is kapitaal nodig, waarvan een deel al is toegezegd door enkele medische investeerders.
  3. Marcel Meijer pitchte voor Factris, een snelgroeiende financier van werkkapitaal die met 65 FTE actief is in 5 landen. Hun Pan-Europese focus onderscheidt Factris van andere financiers van werkkapitaal. Om de organisatie en het platform verder uit te breiden is groeikapitaal nodig.

 

Data bijeenkomsten 2023 bekend

De volgende bijeenkomst is op vrijdag 3 februari 2023, de eerste van volgend jaar.

Verder vinden de bijeenkomsten plaats op de vrijdagen 24 maart, 19 mei, 7 juli, 6 oktober en 1 december.

 

Kaasstad Kapitaal in cijfers over de afgelopen 3,5 jaar

  • Bijeenkomsten: 20
  • Pitches: 71
  • Investeringen afgerond: 19
  • Totaal geïnvesteerd bedrag door investeerders: € 8,8 mln.

 

Gezellig en ongedwongen

Het serieuze karakter van de pitches ging als altijd samen met een gemoedelijke, warme en gezellige sfeer. Ideaal voor ondernemers en investeerders om elkaar in een ongedwongen setting beter te leren kennen.

 

Open uitnodiging

Indien u het interessant vindt om ook eens een bijeenkomst bij te wonen als ondernemer of als potentiële investeerder, bent u van harte welkom. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@kaasstad-kapitaal.nl of via 06-51513583.